Nieuws

Glasvezel in Súdwest Fryslân

Snel internet voor iedereen in Friesland. Dát is de ambitie van De Fryske Mienskip op Glas. Om dat te realiseren werkt DFMopGlas samen met Glasvezel buitenaf. Samen zijn zij een glasvezelcampagne begonnen in Súdwest Fryslân. Het doel? Alle inwoners in de dorpskernen én het buitengebied voorzien van een glasvezelaansluiting…en dat op korte termijn.

Wilt u ook die snelle internetverbinding? Doe mee! En sluit vandaag nog een abonnement af.

In de afgelopen periode is er een vraagbudeling georganiseerd voor alle bewoners van de kleine kernen in Súdwest- en Noardwest Fryslân ten zuiden van de A31. Om de aanleg van Glasvezel te kunnen realiseren is een gemiddelde deelname van 35% over het gehele gebied noodzakelijk. Hoewel een groot deel van de kernen meer dan 35% aanmeldingen heeft gehaald, is dat nog niet helemaal genoeg.

Op dit moment heeft 26% van de bewoners zich aangemeld. Om ervoor te zorgen dat de minimale 35% aslnog gheaald wordt, wordt er extra tijd gegeven om u aan te melden. Alle bewoners die in aanmerking komen voor een aansluiting, kunnen zich tot de zomer van 2020 aanmelden. 

Wilt u nog meedoen? Dan kunt u nu nog inschrijven voor het gereduceerde aanleg tarief.

Loop eens bij ons binnen, wij informeren en helpen u graag bij het kiezen en afsluiten van een abonnement.

Kijk voor meer informatie op: www.glasvezelvoorfryslan.nl    

 
 
Schulthess bedrijfswasautomaten
 
Wist u dat we sinds kort ook de oersterke bedrijfswasautomaten van Schulthess verkopen?
 Schulthess bedrijfswasautomaat
Wie een Schulthess apparaat koop, investeert in kwaliteit. Alle wasautomaten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De trommel en kuip zijn gemaakt uit RVS en het lagerkruis uit gietijzer.  Voor iedere bedrijfstak is een betrouwbare, snelle machine beschikbaar. De automaten kunnen worden aangesloten op krachtstroom, maar ook gewoon op 220V. Hiermee zijn ze uiterst geschikt voor uw bedrijf.
Kom gerust langs voor meer informatie.
 
 
 
Siemens sensoFresh: Uw kleding in 30 minuten opgefrist en direct weer draagbaar.

Het is jammer als er aan uw mooie herinneringen een vervelend luchtje zit. Uw kleding neemt nu eenmaal snel geuren uit uw omgeving aan, maar voortaan kunt u die veveldende luchtjes snel weer verwijderen - zonder te wassen en zelfs tere of niet-wasbare weefsels. Met het nieuwe sensorFresh programma. Wat u ook doet, over uw kleding hoeft u zich geen zorgen meer te maken: die ruikt dankzij uw iQ700 wasmachine in een handomdraai weer als nieuw.

 

De nieuwste revolutie op het gebied van wassen en drogen is de toepassing van actieve zuurstof. Voor het eerst biedt een wasmachine de idelae oplossing voor het verwijderen van nagenoeg elk type verontreiniging. Of het nu gaat om luchtjes of om bacteriën, met het sensoFresh systeem kunnen zelfs tere en niet-wasbare weefsels effectief maar toch veilig worden behandeld.

 

 Geurverwijdering met actieve zuurstof: het sensoFresh programma. Geen sigarettenrook of  etensluchten meer in uw kleding: het sensoFresh programma rekent er in  korte tijd me af. de  actieve zuurstof neutraliseert geur in slechts 30 tot 45 minuten.

 

 Omdat u van schoon houdt: trommelreinigingsprogramma. Een speciaal programma dat de  trommel reinigt en met actieve zuurstof bateriën bestrijdt en nare  geurtjes voorkomt. Zo blijft uw  wasmachine altijd hygiënisch schoon.

 

 Hygiënisch schoon, zelfs op lage temeraturen: het hygiëneprogramma. Het  hygiëneprogramma is bij uitstek geschikt voor alle delicate weefsels die niet op hoge  temperatuur  gewassen mogen worden. Dankzij de toepassing van actieve zuurstof wordt de was  hygiënisch  schoon, zelfs op temperaturen tot 40 graden.

 

 Nú bij ons verkrijgbaar:

Siemens WM16W890

iSensoric Premium wasmachine met elegant design en beschikkend over sensoFresh

 

* sensoFresh: effectief geuren vewijderen in korte tijd.

* Outdoor+Impregneren programma voor een zachte verzorgin van kwalitatief hoogwaardig en ademend textiel

* De intelligente, duurzame en stille iQdrive motor met 10 jaar garantei zorgt goed voor uw was.

* Display met water- en energieverbruiksindicatie voor de start van het programma.

* De optie speedPerfect wast tot 65% sneller met hetzelfde perfecte wasresultaat

* Energieklasse A+++

* Centrifugeersnelheid 1600 toeren

 Van €1.099,00 bij ons voor €999,00