Nieuws

Caiway en Delta, Help de Horeca actie

Graag attenderen we u op een actie van Delta en Caiway. Indien u een nieuwe klant aanbrengt bij Caiway of Delta dan ontvangt u beiden hiervoor als dank een waardebon t.w.v. 25 euro van een partner naar keuze die aangesloten is bij ‘Help de Horeca.’

Hiervoor gelden de volgende spelregels:

Spelregels “HELP DE HORECA” actie
• De actie HELP DE HORECA is van toepassing op adressen in het gebied Súdwest Fryslân en Noardwest Fryslân voor de daar van toepassing zijnde vraagbundeling van DFM.
• Klanten die een Glasvezel abonnement binnen dit vraagbudelingsgebied hebben afgesloten kunnen door vrienden en kennissen te overtuigen van de voordelen van Glasvezel van Caiway en/of DELTA, in aanmerking komen voor deze actie. Schrijft u zich in voor een andere dienstaanbieder, dan komt u niet in aanmerking voor deze actie.
• Deze actie loopt van 13 mei 2020 tot en met de einddatum van het Vraagbundelingstraject in Noard Sudwest en Sud Sudwest.
• Indien een bestaande klant een nieuwe klant overtuigt zullen beide adressen in aanmerking komen voor een HELPDEHORECA bon t.w.v. € 25,00.
• Per adres kunnen maximaal 3 bonnen worden uitgekeerd. Het is dus mogelijk om meerdere kennissen aan te melden.
• Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden als nieuwe klant via een lokale reseller te vinden op https://glasvezelvoorfryslan.nl/middelgrotekernen/
• De bonnen worden alleen uitgekeerd voor adressen waar glasvezel wordt aangesloten door Glasvezel Buitenaf/DFMopGlas. Indien het minimale benodigde percentage aansluitingen niet wordt behaald zal de HELP DE HORECA bon dan ook niet worden uitgekeerd.
• HELP DE HORECA bonnen worden niet uitgekeerd op adressen waar reeds een aanvraag is gedaan die geannuleerd wordt om vervolgens opnieuw aangevraagd te worden.
• Om de HELP DE HORECA bon te ontvangen dienen de volgende stappen doorlopen te worden:
o Stuur binnen 7 dagen na het doen van uw Caiway of DELTA aanvraag een e-mail naar vriendenactie@deltafibernetwerk.nl met hierin de volgende gegevens:
▪ Uw naam.
▪ Uw postcode met huisnummer (en eventuele toevoeging).
▪ Gewenste horecagelegenheid (let op: deze dient op www.helpdehoreca.nl te staan op het moment van verzenden van de bonnen).
▪ Naam, postcode en huisnummer van de door u overtuigde klant óf van de klant die u overtuigd heeft.
o Na afloop van de vraagbundeling zullen de gegevens gematcht worden. Indien één van beiden geen e-mail heeft gestuurd kan de bon niet worden uitgekeerd! Zorg er dus voor dat u beiden de e-mail verstuurt!
o De bonnen zullen besteld worden na einde van de vraagbundeling. Deze zult u per e-mail ontvangen vanuit Gifty B.V. Let op: het kan zijn dat deze in uw spambox terecht komt!
• Alle voorwaarden van https://www.helpdehoreca.nl/ zijn van toepassing op de bonnen.

 

Glasvezel in Súdwest Fryslân

Snel internet voor iedereen in Friesland. Dát is de ambitie van De Fryske Mienskip op Glas. Om dat te realiseren werkt DFMopGlas samen met Glasvezel buitenaf. Samen zijn zij een glasvezelcampagne begonnen in Súdwest Fryslân. Het doel? Alle inwoners in de dorpskernen én het buitengebied voorzien van een glasvezelaansluiting…en dat op korte termijn.

Wilt u ook die snelle internetverbinding? Doe mee! En sluit vandaag nog een abonnement af.

In de afgelopen periode is er een vraagbudeling georganiseerd voor alle bewoners van de kleine kernen in Súdwest- en Noardwest Fryslân ten zuiden van de A31. Om de aanleg van Glasvezel te kunnen realiseren is een gemiddelde deelname van 35% over het gehele gebied noodzakelijk. Hoewel een groot deel van de kernen meer dan 35% aanmeldingen heeft gehaald, is dat nog niet helemaal genoeg. Toch heeft DFM besloten om in de kernen waar de benodigde aantallen wel gehaald zijn aan te sluiten, de mensen uit de kernen met minder aanmeldingen krijgen nog tot de zomer de kans om zich aan te melden.

Alle bewoners die in aanmerking komen voor een aansluiting, kunnen zich tot 5 juni 2020 aanmelden. 

Wilt u nog meedoen? Dan kunt u nu nog inschrijven voor het gereduceerde aanleg tarief.

Loop eens bij ons binnen, wij informeren en helpen u graag bij het kiezen en afsluiten van een abonnement.

Kijk voor meer informatie op: www.glasvezelvoorfryslan.nl    

 
 
Schulthess bedrijfswasautomaten
 
Wist u dat we sinds kort ook de oersterke bedrijfswasautomaten van Schulthess verkopen?
 Schulthess bedrijfswasautomaat
Wie een Schulthess apparaat koop, investeert in kwaliteit. Alle wasautomaten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De trommel en kuip zijn gemaakt uit RVS en het lagerkruis uit gietijzer.  Voor iedere bedrijfstak is een betrouwbare, snelle machine beschikbaar. De automaten kunnen worden aangesloten op krachtstroom, maar ook gewoon op 220V. Hiermee zijn ze uiterst geschikt voor uw bedrijf.
Kom gerust langs voor meer informatie.
 
 
 
Siemens sensoFresh: Uw kleding in 30 minuten opgefrist en direct weer draagbaar.

Het is jammer als er aan uw mooie herinneringen een vervelend luchtje zit. Uw kleding neemt nu eenmaal snel geuren uit uw omgeving aan, maar voortaan kunt u die veveldende luchtjes snel weer verwijderen - zonder te wassen en zelfs tere of niet-wasbare weefsels. Met het nieuwe sensorFresh programma. Wat u ook doet, over uw kleding hoeft u zich geen zorgen meer te maken: die ruikt dankzij uw iQ700 wasmachine in een handomdraai weer als nieuw.

 

De nieuwste revolutie op het gebied van wassen en drogen is de toepassing van actieve zuurstof. Voor het eerst biedt een wasmachine de idelae oplossing voor het verwijderen van nagenoeg elk type verontreiniging. Of het nu gaat om luchtjes of om bacteriën, met het sensoFresh systeem kunnen zelfs tere en niet-wasbare weefsels effectief maar toch veilig worden behandeld.

 

 Geurverwijdering met actieve zuurstof: het sensoFresh programma. Geen sigarettenrook of  etensluchten meer in uw kleding: het sensoFresh programma rekent er in  korte tijd me af. de  actieve zuurstof neutraliseert geur in slechts 30 tot 45 minuten.

 

 Omdat u van schoon houdt: trommelreinigingsprogramma. Een speciaal programma dat de  trommel reinigt en met actieve zuurstof bateriën bestrijdt en nare  geurtjes voorkomt. Zo blijft uw  wasmachine altijd hygiënisch schoon.

 

 Hygiënisch schoon, zelfs op lage temeraturen: het hygiëneprogramma. Het  hygiëneprogramma is bij uitstek geschikt voor alle delicate weefsels die niet op hoge  temperatuur  gewassen mogen worden. Dankzij de toepassing van actieve zuurstof wordt de was  hygiënisch  schoon, zelfs op temperaturen tot 40 graden.

 

 Nú bij ons verkrijgbaar:

Siemens WM16W890

iSensoric Premium wasmachine met elegant design en beschikkend over sensoFresh

 

* sensoFresh: effectief geuren vewijderen in korte tijd.

* Outdoor+Impregneren programma voor een zachte verzorgin van kwalitatief hoogwaardig en ademend textiel

* De intelligente, duurzame en stille iQdrive motor met 10 jaar garantei zorgt goed voor uw was.

* Display met water- en energieverbruiksindicatie voor de start van het programma.

* De optie speedPerfect wast tot 65% sneller met hetzelfde perfecte wasresultaat

* Energieklasse A+++

* Centrifugeersnelheid 1600 toeren

 Van €1.099,00 bij ons voor €999,00